Leveringsvoorwaarden

Levertijd, betaling, verzending, retourrecht en herroepingsrecht


Betaling en verzending

Alle bestellingen in deze webwinkel worden normaliter via PostNL verstuurd. Uit ervaring is gebleken dat dit de meest snelle en nauwkeurige manier van verzenden is. Als een betaling voor een bestelling ontvangen is, worden de artikelen, mits op voorraad, zo snel mogelijk uitgeleverd. Wanneer een artikel niet leverbaar is, wordt met de klant indien mogelijk telefonisch of  via de mail gecontacteerd en mag aangeven om de bestelling eventueel te annuleren. Wanneer in dit geval de bestelling al betaald is, wordt het bedrag binnen enkele dagen teruggestort op de rekening van de klant. 


Levertijd

Mashi hanteert een maximale levertijd van 30 dagen. In de praktijk worden bestelling de eerstvolgende werkdag bij PostNL aangeboden en ontvangt u de bestelling binnen 3 werkdagen. Op zondag worden er geen pakketten bezorgd. Wanneer uw bestelling niet binnen 30 dagen is geleverd, heeft u de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden. 

Retourrecht en herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer Mashi vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u ook altijd contact opnemen via info@drinkmashi.com