Onze Visie

Met Mashi Guayusa hopen wij een nieuwe standaard te zetten voor de manier waarop we omgaan met de Amazone en haar bewoners. Daarom laten we je graag kennis maken met een van haar meest prachtige producten: Guayusa. 

Met elke kop Guayusa thee hopen wij een positieve impact te creëren. Voor de Amazone, de Kichwa, en voor jou. 

 

Voor de Amazone

De Amazone is het meest biodiverse regenwoud op aarde en kent ontelbare natuurlijke schatten. Helaas zien de meeste bedrijven de waarde van de Amazone alleen in als deze met de grond gelijk wordt gemaakt. Wij willen laten zien dat dit anders kan. 

Al onze Guayusa thee wordt verbouwd in chakra's. Dit zijn kleine stukjes land in het regenwoud, die beheert en verbouwd worden door families. Binnen deze chakra's bestaat een diepe respect voor de natuur en worden de grondstoffen op een duurzame manier gebruikt, zonder ontbossing. 

Binnen de chakra's groeit de Guayusa tussen andere soorten planten, zodat de grond gezond blijft en de biodiversiteit gewaarborgd. 

Voor de Kichwa 

Guayusa brengt een stabiele inkomstenbron aan de Kichwa boeren en draagt bij aan het in stand houden van traditie. 

Wij betalen een eerlijke prijs aan onze boeren (minimaal 15% boven de fairtrade prijs) zodat zij hun gebied kunnen beschermen en herbossen. 

 

Voor jou

In de hectische en chaotische wereld waarin wij ons tegenwoordig bevinden, verbinden we jou graag met de natuurlijke kracht van de Amazone: Guayusa. 

Door Guayusa te drinken ben je even een momentje in het serene regenwoud. Even weg van alle drukte als de zoete, natuurlijke smaak naar boven komt. 

De combinatie van caffeïne en theanine geeft een subtiele vorm van energie die lang aanhoudt. De rest van de dag kan jij je concentreren op je taken, zonder dat zenuwachtige gevoel van koffie. 

Aan het eind van de dag voel je je fit en vrolijk. De antioxidanten, aminozuren, theobromine en vitaminen die je hebt binnengekregen ondersteunen je immuunsysteem en gemoedstoestand.

's avonds val je rustig in slaap en in je dromen ontmoet je een vriendelijke man in de Amazone. Hij vertelt je dat je hem blij hebt gemaakt en noemt je 'Mashi'.

Mashi betekent 'vriend' in de Kichwa taal en daar maken we er graag meer van. Met wie deel jij het geheim van Guayusa?